Uverturii Residence - Apartamente de Vanzare Bucuresti
UVERTURII RESIDENCE

Proiectul Uverturii Residence detine un numar de 280 locuinte compartimentate pe baza unei gandiri concentrate pe eficienta sporita a locuirii, finisaje de calitate si un pret decent. Format din trei tronsoane cu regim de inaltime D+P+3E+4ER+5ER , in componenta sa se regasesc atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere si un numar generos de locuri de parcare exterioare.

Proiectul se afla in zona de vest a capitalei (Bucuresti, Strada Ajustorului 2D), pe un teren in suprafata de 11.192 mp. Datorita pozitiei sale excelente, Bd. Uverturii intersectat cu Strada Ajustorului, ofera acces facil la mijloacele de transport in comun (Liniile de autobuz 406, 178, 106 si Metrou Gorjului) precum si la zone comerciale: Cora Militari, Militari Shopping Center.

Drumul Taberei Residence - Faza 1 - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
DRUMUL TABEREI RESIDENCE

Primul proiect Drumul Taberei Residence este amplasat in vestul Bucurestiului, zona Drumul Taberei – intre Bd. Timisoara si str. Valea Oltului (in spatele cartierului Brancusi-ANL). Imobilul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, implicit viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei, aproximativ 10 minute de mers pe jos. Proiectul cuprinde 350 de garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere in 5 tronsoane precum si locuri de parcare semideschise.

Proiectul a fost inceput in 2016 si finalizat in 2018, timp in care toate cele 350 de apartamente au fost vandute.Privacy Preference Center