MARINA SNAGOV

33 de vile de lux pe malul lacului Snagov. Comunitate exclusivista, zona de lounge pe ponton, marina privata, loc de joaca pentru copii, panouri fotovoltaice, pompa de caldura, dotari si finisaje premium. Fiecare locuinta va avea un loc de parcare pentru barca in pontonul dedicat complexului.

Multi vorbesc, insa putini au ocazia sa traiasca o experienta atat de frumoasa. Frumoasa fizic. Frumoasa spiritual. Experienta unei calatorii pe lacul Snagov, in liniste, departe de ochii tuturor, doar cu oamenii pe care tu ii alegi sa te insoteasca.

Poate fi familia ta, pot fi prietenii tai sau pot fi oamenii ca tine, care si-au dorit o viata altfel. Oamenii care si-au dorit sa locuiasca intr-o comunitate diferita… Sofisticata… Linistita. Comunitatea Marina Snagov.

Strada Bisericii, Tancabesti, Snagov, IF

Uverturii Residence - Apartamente de Vanzare Bucuresti
UVERTURII RESIDENCE

Proiectul Uverturii Residence detine un numar de 280 locuinte compartimentate pe baza unei gandiri concentrate pe eficienta sporita a locuirii, finisaje de calitate si un pret decent. Format din trei tronsoane cu regim de inaltime D+P+3E+4ER+5ER , in componenta sa se regasesc atat garsoniere cat si apartamente cu 2 si 3 camere si un numar generos de locuri de parcare exterioare.

Proiectul se afla in zona de vest a capitalei (Bucuresti, Strada Ajustorului 2D), pe un teren in suprafata de 11.192 mp. Datorita pozitiei sale excelente, Bd. Uverturii intersectat cu Strada Ajustorului, ofera acces facil la mijloacele de transport in comun (Liniile de autobuz 406, 178, 106 si Metrou Gorjului) precum si la zone comerciale: Cora Militari, Militari Shopping Center.

Drumul Taberei Residence - Faza 1 - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
DRUMUL TABEREI RESIDENCE

Primul proiect Drumul Taberei Residence este amplasat in vestul Bucurestiului, zona Drumul Taberei – intre Bd. Timisoara si str. Valea Oltului (in spatele cartierului Brancusi-ANL). Imobilul se afla intr-o zona cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, implicit viitoarea statie de metrou Valea Ialomitei, aproximativ 10 minute de mers pe jos. Proiectul cuprinde 350 de garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere in 5 tronsoane precum si locuri de parcare semideschise.

Proiectul a fost inceput in 2016 si finalizat in 2018, timp in care toate cele 350 de apartamente au fost vandute.Privacy Preference Center