Uverturii Residence


Proiectul Uverturii Residence deține un număr de 280 locuințe compartimentate pe baza unei gândiri concentrate pe eficiența sporită a locuirii, finisaje de calitate și un preț decent. Format din trei tronsoane cu regim de înălțime D+P+3E+4ER+5ER , în componența sa se regăsesc atât garsoniere cât și apartamente cu 2 și 3 camere și un număr generos de locuri de parcare exterioare.

Proiectul se află în zona de vest a capitalei (București, Strada Ajustorului 2D), pe un teren în suprafață de 11.192 mp. Datorită poziției sale excelente, Bd. Uverturii intersectat cu Strada Ajustorului, oferă acces facil la mijloacele de transport în comun (Liniile de autobuz 406, 178, 106 și Metrou Gorjului) precum și la zone comerciale: Cora Militari, Militari Shopping Center.

Drumul Taberei Residence


Primul proiect Drumul Taberei Residence este amplasat în vestul Bucurestiului, zona Drumul Taberei – între Bd. Timișoara și str. Valea Oltului (în spatele cartierului Brâncuși-ANL). Imobilul se află într-o zonă cu acces facil către mijloacele de transport în comun, implicit stația de metrou Valea Ialomiței, aproximativ 15 minute de mers pe jos. Proiectul cuprinde 350 de garsoniere și apartamente de 2, 3 și 4 camere în 5 tronsoane precum și locuri de parcare semideschise.

Proiectul a fost început în 2016 și finalizat în 2018, timp în care toate cele 350 de apartamente au fost vândute.