Investițiile în proprietăți rezidențiale sunt opțiuni foarte valide atât în momentele de creștere economică, cât și în momentele de reașezare ale pieței. Investițiile imobiliare sunt una dintre cele mai profitabile afaceri de pe piața din România, iar Bucurestiul este una dintre cele mai atractive zone pentru investițiile de acest fel. De ce? Deficitul locuințelor de închiriat este mai mare decât oferta, ceea ce face foarte rentabilă achiziționarea unei locuințe în scopul închirierii și revânzarea apartamentului pe termen lung.

RANDAMENT

Cumpărarea unui apartament pentru a-l da spre închiriere a devenit o alternativă la plasarea banilor în bănci, fonduri de investiții sau pensii, fiind mai sigură, mai ușoară și mai profitabilă. În general, randamentele brute pentru închiriere se situează, pe piață din București intre 5%-7%. Drumul Taberei Residence reprezintă o oportunitate pentru orice investitor, cu un randament peste medie, între 8%-10%.

APRECIEREA INVESTIȚIEI

Localizarea, calitatea construcției și de dezvoltarea preconizată a zonei fac din Drumul Taberei Residence un proiect imobiliar perfect pentru investiții.

Proiectul este amplasat în vestul Bucurestiului, zona Drumul Taberei, o zona în plină dezvoltare, cu acces facil către mijloacele de transport în comun – linia STB 168 și stația de metrou Valea Ialomiței aflată la aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Drumul Taberei Residence oferă cel mai bun, complet și aerisit proiect imobiliar din zonă. Încălzire în pardoseală, finisaje de calitate de la cei mai renumiți furnizori (Pinum, Salamander, Marazzi, Ideal Standard, Gewiss, Immergas, Otis), loc de joacă amenajat, spații verzi, parcări subterane și supraterane, clădire pentru spații comerciale și nu în ultimul rând respectă legea locuinței pentru o calitate a vieții mai buna.

PROFIT LA REVÂNZARE

În funcție de momentul achiziției și de suma investită se pot obține anumite discount-uri pentru proprietățile din cadrul proiectului imobiliar Drumul Taberei Residence, discount-uri ce pot genera profit la revânzare rapidă.

    Ce tip de proprietate căutați?

    2 Camere3 CamerePenthouse-uri