Acest material are scop informativ si nu reprezinta o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare. Datorita schimbarilor ce pot surveni pe perioada constructiei si in functie de stocul furnizorilor, unele din dotari sau finisaje pot fi modificate, pastrand aceeasi calitate si specificatii tehnice similare si in deplina concordanta cu orice contract semnat.

Ascensor OTIS GeN2 Genesis - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Ascensor OTIS GeN2 Genesis

Liftul Genesis este conceput pentru a asigura fiabilitatea, siguranta si confortul, maximizand in acelasi timp eficienta energetica. Interiorul Genesis aduce in echilibru perfect materialele puternice si detaliile elegante pentru o durabilitate maxima.

 • Capacitate / numar de pasageri - 525 Kg / 7
 • Viteza maxima - 1.0 m/s
 • Numar de opriri / accese - 7 / 7
 • Cursa - 18 m
 • Nr. de intrari - 1
 • Tip Controller - DCL Colectiv la coborare
 • Sistem EAR3 - sistem de emergenta care la caderea tensiunii opreste ascensorul la cea mai apropriata statie si deschide usile pentru a elibera eventualele persoane din cabina. La revenirea tensiunii ascensorul isi reia automat functionarea
 • Garantie - 24 luni

Ferestre Salamander Bluevolution 82 - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Ferestre Salamander Bluevolution 82

Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm. Sistemul dispune de o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana imbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura impotriva vantului si ploii.

 • accesorii feronerie ROTO NT
 • geam termopan 44mm Tripan Clar + Clar + Low-e
 • Garantie - 24 luni


Usi Pinum - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Usi de interior si de intrare

Usi de interior PINUM Linia Smart - Finisaje alb ice, stejar, stejat gri si wenge. Echipare standard cu toc drept folie Alkorcell, broasca mediana si balamale anuba.

Usi de intrare PINUM Linia Blindo 2 - Finisaje Rovere Grigio si Rovere Grafite. Toc metalic vopsit, structura foaie de usa din otel zincat, balamale reglabile din otel, izolatie interioare din vata minerala, puncte de inchidere suplimentara, broasca cu cilindru european si 3 puncte de inchidere (total puncte de inchidere - 6), maner crom satinat - Apecs, dubla garnitura perimetrala de etansare, vizor cu unghi larg de 160°, prag fix din metal, panouri din mdf melaminat de 10mm, pervazuri exterior/interior din mdf melaminat de 10mm.


Dotari si finisaje apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului - Bucuresti
Baie - Placi ceramice MARAZZI
MARAZZI – Faianta Stream Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Stream Grey Mosaico 20x50
MARAZZI – Gresie Stream Grey RT 30×60
MARAZZI – Faianta Appeal Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Appeal Grey Struttura Wind 20x50
MARAZZI – Gresie Appeal Grey RT 30×60
MARAZZI – Faianta Stream Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Stream White Decoro Match 20x50
MARAZZI – Gresie Stream Anthracite RT 30×60
MARAZZI – Faianta Paint Bianco 20x50
MARAZZI – Faianta Paint Bianco Decoro 20x50
MARAZZI – Gresie Dust Smoke RT 30×60
Parchet laminat - KRONO ORIGINAL
Colectia de parchet laminat Variostep de la Krono Original este un tip de pardoseala ecologica, fabricata din placa de fibre lemnoase, cu densitate mare, HDF. Canelurile confera podelei o aparenta unica si fermecatoare, precum si un sentiment de spatiu. Santurile sale V, de asemenea, creeaza aspectul confortabil al unei pardoseli din lemn masiv. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Variostep Canyon Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Wonderland Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Antique Country
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Atlas Oak
128cm x 19.2cm
Colectia de parchet laminat Modera de la Krono Original poate fi folosita cu succes in cazul decorurilor clasice, acolo unde doriti sa pastrati ideea de lemn cat mai vie si autentica. Canelurile confera podelei o aparenta unica si fermecatoare, precum si un sentiment de spatiu. Santurile sale V, de asemenea, creeaza aspectul confortabil al unei pardoseli din lemn masiv. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Modera Desert Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Modera Rockford Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Modera Moritz Oak
128cm x 19.2cm
Colectia de parchet laminat Super Natural de la Krono Original poate fi folosita cu succes in cazul decorurilor clasice, acolo unde doriti sa pastrati ideea de lemn cat mai vie si autentica. O uimitoare reproducere a lemnului natural. Aceasta gama ofera o varietate de decoruri care datorita finisajului de foarte buna calitate reproduc cu realism naturaletea fibrelor de lemn. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Super Natural Stejar Castel
128cm x 19.2cm
Krono Original Super Natural Stejar Shire
128cm x 19.2cm
Krono Original Super Natural Stejar Light
128cm x 19.2cm

Prize si intrerupatoare Gewiss - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Aparataj (prize si intrerupatoare)

 • Gama SYSTEM culoare alb lucios - Aparataj ultraterminal pentru uz civil - ofera maximum de flexibilitate a aplicatiei. Extrem de versatila, datorita optiunii de cuplare duala (din partea frontala sau din spate a suportului), montarea si demontarea componentelor se executa rapid si usor.
 • Rame de tehnopolimer VIRNA culoare alb lucios
 • Garantie - 24 luni

Centrala termica condensare - IMMERGAS

In curand.


Incalzire in pardoseala - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Incalzire in pardoseala

In curand.