Acest material are scop informativ si nu reprezinta o oferta sau un contract. Mobilierul este cu titlu de prezentare. Datorita schimbarilor ce pot surveni pe perioada constructiei si in functie de stocul furnizorilor, unele din dotari sau finisaje pot fi modificate, pastrand aceeasi calitate si specificatii tehnice similare si in deplina concordanta cu orice contract semnat.

Ascensor OTIS GeN2 Genesis - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Ascensor OTIS GeN2 Genesis

Liftul Genesis este conceput pentru a asigura fiabilitatea, siguranta si confortul, maximizand in acelasi timp eficienta energetica. Interiorul Genesis aduce in echilibru perfect materialele puternice si detaliile elegante pentru o durabilitate maxima.

 • Capacitate / numar de pasageri - 525 Kg / 7
 • Viteza maxima - 1.0 m/s
 • Numar de opriri / accese - 7 / 7
 • Cursa - 18 m
 • Nr. de intrari - 1
 • Tip Controller - DCL Colectiv la coborare
 • Sistem EAR3 - sistem de emergenta care la caderea tensiunii opreste ascensorul la cea mai apropriata statie si deschide usile pentru a elibera eventualele persoane din cabina. La revenirea tensiunii ascensorul isi reia automat functionarea
 • Garantie - 24 luni

Ferestre Veka Softline 76 - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Ferestre Veka Softline 76

SOFTLINE 76 reprezinta noua generatie de profile VEKA clasa A, profile ce ofera atat siguranta si calitatea dovedita deja de sistemele VEKA precum si un design modern si atractiv. Sistemul de profile permite instalarea unor vitraje cu grosimi de pana la 48 mm, putand fi realizate chiar si suprafete vitrate de dimensiuni mari.

 • culoare gri antracit
 • feronerie ROTO cu microventilatie si blocatori antiefractie, manere Secustik titan mat
 • sticla Low-E 4S, urmatorul nivel de vitraj după sticla Low-E, fiind un geam tratat pe exterior cu o pelicula de reflexie
 • sticla Duplex – o sticla formata din doua sticle lipite intre ele care au rol de protectie
 • Garantie - 24 luni


Usi Pinum - Apartamente si garsoniere de vanzare - Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Usi de interior si de intrare

Usi de interior PINUM Linia Smart - Finisaje alb ice, stejar, stejat gri si wenge. Echipare standard cu toc drept folie Alkorcell, broasca mediana si balamale anuba.

Usi de intrare PINUM Linia Blindo 2 - Finisaje Rovere Grigio si Rovere Grafite. Toc metalic vopsit, structura foaie de usa din otel zincat, balamale reglabile din otel, izolatie interioare din vata minerala, puncte de inchidere suplimentara, broasca cu cilindru european si 3 puncte de inchidere (total puncte de inchidere - 6), maner crom satinat - Apecs, dubla garnitura perimetrala de etansare, vizor cu unghi larg de 160°, prag fix din metal, panouri din mdf melaminat de 10mm, pervazuri exterior/interior din mdf melaminat de 10mm.


Dotari si finisaje apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului - Bucuresti
Baie - Placi ceramice MARAZZI
MARAZZI – Faianta Stream Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Stream Grey Mosaico 20x50
MARAZZI – Gresie Stream Grey RT 30×60
MARAZZI – Faianta Appeal Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Appeal Grey Struttura Wind 20x50
MARAZZI – Gresie Appeal Grey RT 30×60
MARAZZI – Faianta Stream Grey 20x50
MARAZZI – Faianta Stream White Decoro Match 20x50
MARAZZI – Gresie Stream Anthracite RT 30×60
MARAZZI – Faianta Paint Bianco 20x50
MARAZZI – Faianta Paint Bianco Decoro 20x50
MARAZZI – Gresie Dust Smoke RT 30×60
Parchet laminat - KRONO ORIGINAL
Colectia de parchet laminat Variostep de la Krono Original este un tip de pardoseala ecologica, fabricata din placa de fibre lemnoase, cu densitate mare, HDF. Canelurile confera podelei o aparenta unica si fermecatoare, precum si un sentiment de spatiu. Santurile sale V, de asemenea, creeaza aspectul confortabil al unei pardoseli din lemn masiv. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Variostep Canyon Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Wonderland Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Antique Country
128cm x 19.2cm
Krono Original Variostep Atlas Oak
128cm x 19.2cm
Colectia de parchet laminat Modera de la Krono Original poate fi folosita cu succes in cazul decorurilor clasice, acolo unde doriti sa pastrati ideea de lemn cat mai vie si autentica. Canelurile confera podelei o aparenta unica si fermecatoare, precum si un sentiment de spatiu. Santurile sale V, de asemenea, creeaza aspectul confortabil al unei pardoseli din lemn masiv. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Modera Desert Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Modera Rockford Oak
128cm x 19.2cm
Krono Original Modera Moritz Oak
128cm x 19.2cm
Colectia de parchet laminat Super Natural de la Krono Original poate fi folosita cu succes in cazul decorurilor clasice, acolo unde doriti sa pastrati ideea de lemn cat mai vie si autentica. O uimitoare reproducere a lemnului natural. Aceasta gama ofera o varietate de decoruri care datorita finisajului de foarte buna calitate reproduc cu realism naturaletea fibrelor de lemn. Clasa de rezistenta 32 si grosimea de 8 mm il fac potrivit pentru spatiile rezidentiale.
Krono Original Super Natural Stejar Castel
128cm x 19.2cm
Krono Original Super Natural Stejar Shire
128cm x 19.2cm
Krono Original Super Natural Stejar Light
128cm x 19.2cm

Prize si intrerupatoare Gewiss - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Aparataj (prize si intrerupatoare)

 • Gama SYSTEM culoare alb lucios - Aparataj ultraterminal pentru uz civil - ofera maximum de flexibilitate a aplicatiei. Extrem de versatila, datorita optiunii de cuplare duala (din partea frontala sau din spate a suportului), montarea si demontarea componentelor se executa rapid si usor.
 • Rame de tehnopolimer VIRNA culoare alb lucios
 • Garantie - 24 luni

Centrala termica condensare IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25 - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Centrala termica condensare - IMMERGAS VICTRIX OMNIA 25

 • Clasa 6, cea mai ecologica sub aspectul emisiilor reduse de oxizi de azot (NOx)
 • Clasa energetica A, economii semnificative de energie datorate pompei modulante cu consum redus
 • Performante hidraulice deosebite oferite de pierderile minime de presiune in modulul de condensare
 • Inalta eficienta sezoniera – domeniu de modulare a puterii 20 – 100%
 • Sistem de ardere auto-adaptativ cu vana de gaz electronica si electrod unic multi-functie
 • Putere termica nominala incalzire – 20,2 kW
 • Putere termica nominala ACM – 25,0 kW
 • Garantie - 24 luni

Incalzire in pardoseala - Apartamente Drumul Taberei Residence - Militari - Valea Oltului
Incalzire in pardoseala

In curand.


Informatii tehnice

Betonul de egalizare are clasa C8/10 (B150) avand clasa de agresivitate X0.

Betonul turnat in elementele infrastructurii are clasa C30/37 (B450) iar betonul turnat in elementele suprastructurii are clasa C40/50 (B600) si C30/37 (B450), conform standard SR EN 1992-1-1.

Elementele de beton armat sunt BST500s, clasa de ductilitate C.

Structura principala de rezistenta este alcatuita din pereti independenti si cuplati, conectati prin grinzi/rigle de beton armat monolit si placa cu grosimea de 15 cm.

Inaltimea totala a constructiei masurata de la cota superioara a placii de peste sistemul de fundare pana la cota superioara a placii de peste etajul 10 este de 33 m:

 • Demisol (hniv=3.05 m)
 • Parter (hniv=3.00 m)
 • Etaj 1-10 (hniv=3.00 m)

Sistemul structural a fost ales in concordanta cu cerintele de arhitectura si este conceput astfel incat sa asigure un raspuns favorabil al structurii la actiuni gravitationale si seismice, conform P100-1/2013.

Grinzile de beton armat au sectiunea de 30x55cm, 30x40cm si 30x30cm. Sistemul de planseu este alcatuit dintr-o placa din beton armat monolit cu descarcare unidirectionala sau bidirectionala, ce reazema pe grinzi si/sau pe peretii structurali. Placa are grosimea de 15 cm.

Structura de rezistenta a cladirii a fost proiectata astfel incat sa răspundă neliniar (postelastic) sub actiunea seismica de proiectare, avand clasa de ductilitate H (DCH) si un factor de comportare asociat cu valoare de 5.0, pentru ambele directii principale ale structurii. Alegerea factorului de comportare, avand valoarea de 5.0, este in concordanta cu specificatiile codului de proiectare seismica, P100-1/2013, cu completarile ulterioare (Erata P100-1), tinand cont de redundata ridicata a structurii data de grinzile de cuplare dintre pereti, dispuse pe ambele directii ale cladirii.

S-a urmarit impunerea unui mecanism structural favorabil de disipare a energiei seismice. Acest obiectiv a fost indeplinit prin dirijarea zonelor solicitate în domeniul postelastic cu prioritate în elementele structurale ale suprastructurii care prin natura comportării posedă o capacitate de deformare neliniara semnificativa (din incovoiere), cum ar fi: pereti de beton armat (la baza acestora deasupra nivelului teoretic de incastrare) si grinzi la toate nivelurile. Prin deformarea neliniară din incovoiere a elementelor structurale se obtine disiparea energiei induse de actiunea seismică si se limitează eforturile care ar putea conduce la cedări fragile ale elementelor structurale.

Conform codului de proiectare seismica P100/1-2013, cladirea se incadreaza in clasa II de importanta pentru care coeficientul γI = 1.2.